“Funny Art, met schilderen is er van alles te zien. In samenwerking met een coach of trainer verzorg ik workshops schilderen waarin een tevoren bepaalde doelstelling bereikt kan worden. Bjvoorbeeld samenwerking bevorderen: door met wisselende tweetallen te werken aan een aantal schilderijen ontstaat er tijdens een ontspannen activiteit de mogelijkheid om duidelijk te maken hoe de taakverdeling ligt, wie de lijn en de kleur bepaalt.

Door mijn ervaring in het onderwijs kan ik veel lessen op maat verzorgen waarbij de deelnemers op een ontspannen manier schilderen en waar de coach of trainer op de zichtbaar onstane situatie in kan spelen. Zelf houd ik mij bezig met de schilderactiviteit en zorg, zonder zelf aan het werk te komen, voor een goede sfeer en een prettig resultaat. Het schilderwerk is vaak een blijvende herinnering.

Naast mijn onderwijsdiploma’s heb ik de kunstacademie doorlopen en jarenlang op verschillende scholen gewerkt als leerkracht. Ook heb ik verschillende bijscholingen gevolgd over onderwijsstijlen. Sinds 2007 geef ik workshops schilderen.”