“Ik ben zelfstandig gevestigd psycholoog, psychodramatherapeut en trainer/coach in Nijmegen en tevens verbonden aan Schouten en Nelissen als trainer voor Training en Open Opleidingen (TROP) en Organisatie & Advies (O&A) voor verschillende werkgebieden. Ik train de trainer in de bedrijfsschool aldaar en op de Master voor Training en Bedrijfsopleiding in onder andere Psychopathologie en (Psycho)drama.

Mijn werkervaring ligt op het gebied van de gezondheidszorg, het onderwijs – ZMOK; MBO; HBO; Wetenschappelijk- en Volwassenenonderwijs, het bedrijfsleven,de trainerswereld en het straattheater. Ik studeerde Creatieve Therapie Drama en werkte jarenlang als dramatherapeute en dramadocente. In 1998 studeerde ik af in Klinische Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen Gedurende 4 jaar heb ik op de afdeling Klinische Psychologie van de Radboud Universiteit te Nijmegen persoonsgerichte trainingen gegeven aan 4e jaars studenten psychologie.

Na het volgen van de School voor Innerlijke Sjamanisme ben ik in maart 2003 geïnaugureerd.

In januari 2005 ben ik afgestudeerd aan de NBES internationale post doc opleiding voor psychodrama in certified practitioner psychodrama.

Gedurende ruim twintig jaar acteer ik in (straat)theater en trainingen.

Sinds 1988 ben ik bestuurslid van het Secretariaat Amateurtheater te Nijmegen.”