Na een projectmanagementcarri√®re bij achtereenvolgens Philips en een klein softwarebureau zette Martin het opleidingsbedrijf “TAS Opleidingen” op in de tweede helft van de jaren ’90. Bij de overname door PinkRoccade werkten hier vijfentwintig IT-professionals als trainer. Bij PinkRoccade was Martin zowel senior accountmanager als innovatiemanager, opnieuw in de opleidingsbusiness.

Bij ISBW Opleidingen werkte Martin vanaf 2003 als directeur, verantwoordelijk voor de overname en integratie door het nieuwe moederbedrijf Schouten & Nelissen. In 2007 werd Stevense Interim Management opgericht, kort daarna gevolgd door Stevense Professional Trainers. Martin: “Zowel het zelf als interim manager werken in een bedrijf, als het geven van een training vind ik erg leuk, beide activiteiten geven me veel energie. Het organiseren van goed passende trainingen is de derde activiteit die me goed ligt.”

“Op totaal verschillende gebieden geef ik trainingen, aan eindgebruikers en aan ICT-professionals. Voor de professionals geef ik samen met andere professionele trainers en ICT-specialisten trainingen op het snijvlak van¬†business en ICT. Het motiveert mij als ik zie dat deelnemers zich ontwikkelen tijdens de training. Mijn trainingen zijn daarom veelal praktijkgericht en hands-on.”