Naam: 
Rosi Gerritsen

Achtergrond:
Reeds in jonge jaren heb ik kennis gemaakt met ondernemerschap en diverse culturen. Ik ben in het verleden opgeleid in de (proces-)techniek en re-integratie. Tegenwoordig volg ik een opleiding op het gebied van Human Resource. Mijn inspiratiebron zijn wijze vrouwen en mannen welke mij op mijn levenspad begeleiden. Vanuit mijn achtergrond is een sterke binding met techniek ondernemerschap en diverse culturen aanwezig.

Specialist in de volgende trainingen?
– Communicatie
– LinkedIn

Hoelang zijn de trainingen die je het liefste geeft?
Gemiddeld 2 à 3 dagen.

Bij welke cursisten kom je het beste tot je recht?
Beginners tot en met gevorderden kunnen gebruik maken van mijn trainingen.

Waarom geef je training?
Ik geef trainingen, omdat ik zelf heb mogen ervaren hoe belangrijk het is dat kennis wordt doorgegeven. In mijn trainingen geef ik mijn kennis door zodat iedereen daarmee de beste versie van zichzelf en zijn medemens zichtbaar kan maken.

Voor wie zijn deze trainingen?
Het beste kom ik tot mijn recht bij deelnemers met een aansluiting op mijn achtergrond van techniek ondernemerschap en diverse Europese culturen. Hun werk- /denkniveau is tussen LMBO en MBO+.

Wat is jou motto?
Niemand weet alles maar alles wat je wil weten kan je leren!

Welke werkvormen gebruik je in je training?
voorstellen op basis van de Hand activeren middels Jump, werken in subgroepen LSD-oefeningen, feedback oefenen concreet maken (STAR SMART), spiegelen improvisatie en interactief kennisuitwisseling.

Wanneer is een training voor jou geslaagd?
Een training is voor mij geslaagd als deelnemers met een voldaan gevoel op terug kijken het een waardevolle tijdsbesteding vonden en laten weten dat de opgedane kennis in de praktijk toepasbaar is.