Voor wie? Je hebt een website, Facebookpagina, Instagramaccount of Linkedinpagina en wilt deze zelf voorzien van nieuwe content.
Wat is het? Als je begrijpt waarom je sociale media inzet voor jouw bedrijf, zul je er effectiever mee omgaan. Je bent welkom! Koos Luijk geeft deze training aan ondernemers, managers, marketingmedewerkers of vrijwilligers van vereniging. Ook bestuurders, politici en zorgmanagers weten de weg naar Koos te vinden voor een training met hun team of individuele begeleiding voor een mooi online resultaat.

Voorkom een crash en stop met de doe-maar-wat-methode, maak een vliegende (her)start met echt goede content voor jouw Facebook, LinkedIn of Instagram account. Deze training vindt op aanvraag plaats bij Yellow Wings op Vliegveld Teuge. Rob van Viegen verwelkomt ons in de cabine van een Boeing waarna we een vliegende start kunnen maken met de training content schrijven.

Resultaat? Het kunnen schrijven en identificeren van goede content voor uw Facebook, LinkedIn en/of Instagram account.
Programma onderdelen? Je vraag je regelmatig af wat je nu weer als nieuwtje moet brengen maar hebt vaak geen inspiratie of je bent bang dat mensen je vervelend gaan vinden.
1. Je leert variatie aan te brengen in de berichten zodat het interessant wordt om jouw pagina te (blijven) volgen.
2. Je leert waarom je regelmatig in beeld moet zijn vanwege je zichtbaarheid en het resultaat van je inspanningen.
3. Je leert de termen informeren, amuseren en reageren toe te passen op jouw bedrijf/product/dienst.
Trainer? Uw trainer isĀ Koos Luijk.
Vorm en duur? Deze training wordt in een kleine groep gegeven. Vooraf en achteraf is er gelegenheid om te netwerken en ervaringen met andere ondernemers uit te wisselen.
Investering? Vraag naar onze incompany prijzen